Video oyunu muhtemelen sizin tarafınızdan sporcu tarafından oynanacak olsa da, her oyuncunun Robo veya Mobo’dan yeni rolü üstlendiği bir arkadaşla oynamak mümkündür. Yeni kalkanlardan kaçınmak için, oyuncu bazı cihazları kullanabilir ve sigara bombaları gibi konuları kullanabilir ve en yeni korumaların dikkatini durdurmanıza yardımcı olmak için kapalı kapılar kullanabilirsiniz. Top oyuncusunun, yalnızca miktarı devriye gezen ve izlenirse kullanıcıyı kesinlikle engellemeye çalışacak olan koruma kalkanlarına ihtiyacı vardır. Birisinin e-postalarının ayak seslerinden, alarm sistemlerini çalıştıran güvenlik görevlilerinin seslerine kadar, yepyeni oyunun ses yapısı, tam deneyimin çok önemli bir parçası. En yeni karakterler abartılı hareketlerle canlandırılıyor, bu da yeni oyunun yaşam sevgisine yol açıyor ve bu adımı eğlenceli hale getirebilir ve neşeli olabilirsiniz. Belki de « Bonanza Bros. »‘un en ayırt edici popüler özelliklerinden biri. onların karikatürize, gölgeli görüntüleri.

Yepyeni atari oyunu Sega Super Drive, Learn System, TurboGrafx-Cd (yalnızca Japonya), ZX Spectrum (yalnızca Avrupa), Amstrad CPC (yalnızca Avrupa ülkeleri), Commodore 64, Amiga, Evident X68000 (yalnızca Japonya) üzerinde taşınmaktadır. Atari ST’yi sisteme göre daha az görüntü farkıyla ve yeni oynanışta çoğunlukla ekstra dereceyle ilgili birçok değişiklikle yapabilirsiniz. Müzik de harika, harika bir John Baker, Toejam & Earl tasarımlı ses kaydı. Yeni BadSo, en yeni Sweet bonanza korumaları geçerek bu oyunu potansiyel olarak kazanabilir ve gizli programlamayı göz ardı edebilirsiniz. Keskin nişancılık yapmak veya karanlık rakibin peşine düşmek daha da tatmin edici bir mücadeledir (kendi silahınız daha yavaş bir fiyata ateşlenir, belki böylece dikkatli yakalamayı hatırlatabilirsiniz), ancak gününüz biterse, tüm ganimetleriniz pozisyona geri dönecek ve ayrıca yepyeni bir aşamaya yeniden başlıyorsunuz. Ancak bu gizli bir video oyunu olduğu kadar işbirlikçi bir video oyunudur ve ilk başta gizlilik sistemiyle eğlenebildiğinizde eğlenceli olabilir, aksi halde denemek için oldukça korkunç bir platform oyunu gibi görünecektir.

Ayrıca profesyonellerin hesaptan birlikte oynayabileceği iki kullanıcılı bir ayar da bulunmaktadır. 30 Ocak 2007’de, Bonanza Bros.’un yepyeni Super Drive/Genesis türü ABD’deki İyi Bir Dijital Sistem Değil’de indirilmeye sunuldu.[16] Daha sonra Mart 2007’de Avrupa ülkelerinde gösterime girmişti. Mobo ve sen Robo Bonanza, görüntü çatırdadığında ve garip bir yabancının bakışından uzakta harika, gölgeli bir profil çizdiğinde en sevdikleri televizyon programının keyfini çıkarmaya çalışacaksınız. ekran.

Sweet bonanza | İpuçları Bonanza Bros’un tadını çıkarın.

Oyunun tamamı çeşitli engeller sunar ve düşmanlarınızın yanı sıra video güvenlik kameraları, kalkanlar ve tuzaklar kurabilirsiniz, profesyonellerin bunu sağlamak için aksi takdirde üstesinden gelmeleri gerekir. Sıkı kontrolleri, sorunlu sorunları ve eğlenceli oynanışı, bunun antika video oyunları hayranları için bir zorunluluk olmasını sağlar. Web’de, Very Nintendo (SNES), Neo-Geo, Sega Genesis, Games Kid Advance gibi konsollardan tamamen engellenmemiş eski oyunlarda kumar oynamak istiyorsanız (aksi halde NES’i bilgisayarınıza ve Mac bilgisayar sunucularınıza aktarabilirsiniz) Kontrol sahibi olan bir süpervizörün tadını çıkarın, bu sizin tercihinizdir. Hoş görüntüsü, umut verici ses kaydı ve zorlu ama adil oynanışıyla « Bonanza Bros. » kendi Sega Genesis’inizin ve bir bütün olarak platform oyunlarının hayati bahis hayranlarıdır. Japon türü Sonic Gems Range’e dahil edildi (aslında Batı sürümünde kaldırıldı). Oyun aynı zamanda PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Button için Sega Genesis Classics’te de oynanabilir ve Masaüstünde de oynanabilir.

Gamble Bonanza Bros, internette Sega Genesis Mega Drive'ın sahibi olacak

Profil onlardan, barınak çabalarını test etmek için kişinin mülküne koyduğu belirli öğeleri toplamalarını ister. Eşyaları etkili bir şekilde geri götürdüklerinde Mobo ve Robo ödüllendirilecek. Çift, işi yalnızca 3 dakikada bitireceklerini iddia ediyor.

Video oyunu Yönetmeliği

Mega Push/Genesis, Grasp Program, PC-Engine/TurboGrafx-Cd ve çok sayıda aile sunucusu gibi farklı ev seçeneklerine taşınmıştı. Kesinlikle Japon tarzı Sonic Treasures Collection’a dahil edildi (Batı sürümünde kesinlikle kaldırıldı). Ayrıca PlayStation’da harika bir Sega Ages çıkışı görüldü ve bu sürüm aslında İngiliz koleksiyonu Sega Classics Range’in bir parçası.

Gamble Bonanza Bros, internette Sega Genesis Mega Drive'ın sahibi olacak

Bonanza Bros. grafikleri, ses kaydı ve karakter konuşması için destek aldı. Muhtemelen Mobo veya Robo olduğundan, yeni on binayı terk etmeden önce tüm hazineleri toplamanız ve yolunuza çıkan sığınak muhafızlarını yakalamanız gerekir. Yaklaşık üç yapıdan hemen sonra, hedefin her zaman üç spot ışığından biri üzerinize parlamadan sınırlı bir süre içinde taze gümüş külçeleri toplamak olduğu bir avantaj aşaması var.

Öyle olmasa da, her binanın aslında mor geçişte sıkışıp kalmaları durumunda güvenliği artıracak barınak muhafızlarıyla dolu olduğunu çok az biliyorlar. İyi haber şu ki, hem Mobo hem de siz Robo’ya çoğu zaman yeni korumaları bilinçsizce vurabilecek mermiler dahil edeceksiniz. Eğer Mobo ve sen Robo gerçekten tutuklanırsa yüz ödül verilecek. Oyunun genel zorluğu, profesyonellerin hesaptan ilerlemesi nedeniyle gelişir, bu nedenle bilgili profesyonellere sahip olmak büyük bir zorluktur. Video oyununun fiziği de gerçekten bitti, bu nedenle insanların aralıkları değerlendirmesi ve ardından hassas sıçramalar yapması çok kolay. Video oyunu aslında bir alan kaydırma pozisyonunda oynanır ve profesyonellerin dalış yapması gerekir ve siz onun muhalefetini aşabilirsiniz ve her zirve için sonuca varmak için engellerle karşılaşırsınız.

Ancak Bonanza Bros., yeni PS2’yi Amerika Birleşik Devletleri’nde sunmak için mevcut Sega Genesis Serisinin temel görünümünü üretti, PS2 türü Sonic Jewels Serisi ise Japonya ve siz Avrupa ülkelerinde kaldı.

Gamble Bonanza Bros, internette Sega Genesis Mega Drive'ın sahibi olacak

Oyun, en yeni PlayStation sürümlerine sahip olmak için Sega Genesis Serisine dahil edilmiş gibi görünüyordu ve PlayStation Portable’ı kullanabilirsiniz. Çevrimiçi oyun, Sonic’in Biggest Genesis Koleksiyonunda Xbox 360 360’a sahip olmak için ikinci sırada yer aldı ve Playstation 3’e sahip olabilirsiniz. Bu web sitesinde, vintage ve vintage video oyunlarını tamamen ücretsiz olarak oynayan internet emülatörleri bulunmaktadır. Oyuncu aynı zamanda bir sütunun arkasında, muhafızlardaki görüntüleri gizlemeye ve kaçmaya olanak tanıyan ve kesin olarak etkisiz hale getirilemeyen, yalnızca birkaç dakikalığına silahla şaşırtılan en yüksek mobilyaların arkasında gidebilir, dalabilir, alabilir ve hareket edebilir. ya da ona bakan bir kapıyı tıklatarak.

Bu fonksiyon size ekstra bir eğlence katıyor ve sorun yaşayabilirsiniz, bu arada kişilerin birlikte çalışması gerekiyor ve tüm eşyaları toplayıp çıkışa ulaşabiliyorsunuz. Video oyunu, zor olan ve kısa tepkiler gerektiren birden fazla işyeri maçıyla birlikte gelir ve doğrudan zıplamayı yenmek için kullanabilirsiniz. Bonanza Bros.’da katılımcılar, her seviye için göz atarken bazen Mobo’yu, bazen de Robo’yu kontrol ederler.

Gamble Bonanza Bros, internette Sega Genesis Mega Drive'ın sahibi olacak

Bu belirtiler boyunca bir ömür kaybetmek, oyuncunun tüm eşyaları düşürmesine neden olur. Birbirinizle yeterince dışarı çıkmamak, siz katılımcıların varlığına mal olabilir ve onları yeni aşamaya devam etmeye iteceksiniz. Bonanza Bros.[a] (muhtemelen Bonanza Brothers tarafından yazılmıştır), 1990 yılında Sega’dan çıkarabileceğiniz üç boyutlu, 2D ön kaydırmalı gizli adım oyunlarını deneyin. yepyeni Sega Program 24 arcade program panosu tarafından.

Bonanza Bros. aslında oyuncuya sahip ve oyun özelliklerini programlayacağınız, yandan kaydırmalı, gizli adımlı bir video oyunudur. Bu şekilde, en yeni alan ve oyun, yeni eski Atari 2600 kimliği Keystone Kapers’e benziyor, ancak Secure ‘n’ Pursue’dekilerle aynı olabilecek ek özelliklerle birlikte. Ekran açıkça 2’ye ayrılırken birkaç profesyonel aynı anda işbirliği içinde oynayabilir. Bu, sporcunun kalkanları durdurmak, birden fazla şeye erişmek için mülkün içine gizlice dağılması gereken bir veranda oyunudur ve siz de yeni bölüme geçeceksiniz. bir zeplinin aslında top oyuncusunu ganimet üzerinde beklediği çatı. Bonanza Bros., tek bir kişinin rolünü üstlendiği, aksi takdirde en yeni kardeşlerin Robo (1P, kırmızı) ve Mobo (2P, mavi) (Mike ve bazı Friend markalarında artış) yapabileceğiniz bir nişancı, platform oyunudur. Blues Brothers’ı takip ederek modellendi. Çevrimiçi oyunun amacı, oyuncu(lar)ın kalkanları önlemek için bir evin içinde gizlice hareket etmeleri, çok sayıda nesneye erişmeleri ve bir keşif balonunun aslında top oyuncusunu ganimet için hamile bıraktığı en yeni çatı katına taşınabilmenizdir.

Gamble Bonanza Bros, internette Sega Genesis Mega Drive'ın sahibi olacak

Top oyuncusunun, kalkanlardan ve diğer engellerden kaçınarak her yükseklikte gezinmesi gerekir ve hareket halindeyken bir şeyler toplayabilirsiniz. Çevrimiçi oyun, her biri alternatif bir güçlendirmeye sahip olan bir dizi üyelik içerisinde kuruludur. Sitedeki Post Stop özelliğine sahip birkaç çevrimiçi oyun düzgün çalışmıyor. Lütfen web sitesini beyaz listeye alın veya en yeni Reklam Kesme özelliğini devre dışı bırakın. Her oyun için başka kontroller harcanır, çoğu Amiga oyunu hem fare hem de çello ile oynanır. Bonanza Bros. ayrıca Sonic Gems Collection’da da kullanıldı, ancak yalnızca yeni Japon Field için ABD’den kaldırıldı ve Friend sürümlerinin yanı sıra yeni Avenue out of Rage koleksiyonunu (Japonya’daki Exposed Knuckle serisi) de kullanabilirsiniz. ortak kazançlarını korumanıza yardımcı olun.

Oyuncunuz darbe almayı denerse tüm eşyaları düşürür ve varlığını kaybetmeyi başarır. Profesyonelinizin vurulması durumunda, oyuncu tüm nesneleri düşürür ve bir hayatınızı kaybedebilirsiniz. Bonanza Bros. (bazen Bonanza Brothers’ı yarattı) aslında Sega’dan dolayı D tarzı, 2D ateşleme programlı bir arcade video oyunudur.

Gamble Bonanza Bros, internette Sega Genesis Mega Drive'ın sahibi olacak

Oyunculardan mahallemize hoş geldiniz, devam edin ve keşfetmeye başlayın ve eğitimli bir plak başlığını oynayabilirsiniz. Oyun başlamadan önce her oyun için yeni düzenlemeyi (klavye) görüntü ekranında görebilirsiniz. İşbirlikçi oynanışın kitapta kalması ve şu anda oynaması keyifli olacak. Video oyunu, ruh halinizi çok iyi bir şekilde ayarlamak için hızlı, iyimser bir film müziğinin yanı sıra « Bonanza Bros. »‘un en yeni dünyasını yaratmanıza yardımcı olabilecek bazı ses efektleri sağlar. senin.

29 Ocak 2007’de, Bonanza Bros.’un en yeni Super Push/Genesis türü ABD’deki A bad Virtual Unit’e kurulmaya hazır hale geldi. Bonanza Bros.’u seviyorsanız, incelemedeki benzer oyunlardan bazılarını kesinlikle beğeneceksiniz. Burada bulacağınız yeni oyun kimlik benzerliğine, çevrimiçi oyun kategorisine ve şartlara göre seçilir. Ancak kayıt hemen oluşturulur ve bu nedenle oldukça ‘öznel’ hale gelir. özellikle belirli bir video oyunu için. Bu site, web’deki olaylara karşı kendisini korumak için bir koruma hizmeti kullanıyor. Sadece gerçekleştirdiğiniz deneyim, koruma hizmetlerine neden oldu.

Gamble Bonanza Bros, internette Sega Genesis Mega Drive'ın sahibi olacak

Bonanza Bros. ayrıca Sonic Treasures Collection’da da bulundu, ancak yalnızca yeni Japon Endüstrisi için. Çevrimiçi oyun öykünmesi gerçekten yavaşsa, reklamlar yerine hangi sayfayı yeniden yükleyerek veya bu masadaki iyi bir öykünücüyü beğenerek onu derecelendirmeyi deneyin. Oturum açın, kendi oyunlarınıza, sevdiklerinize ve takip ettiğiniz küratörlere odaklanarak buna benzer olmayabilmesinin nedenini gözlemleyin.

Ekran görüntüleri

Bu şekilde yeni olay örgüsü ve oyun, en yeni eski Atari 2600 terimi Keystone Kapers’ı andırıyor ancak Lock ‘n’ Pursue’deki gibi ek özellikler içeriyor. Oyuncu aynı zamanda gezinebilir, dalabilir, atlayabilir ve bir sütun veya yüksek sandalyeler arasında dolaşabilir, bu da birbirinizi örtbas etmenizi sağlar ve gardiyanların atışlarından kaçabilirsiniz, aksi takdirde çoğu zaman silahınıza şaşıracaksınız. üzerinde bir kapı. Aksi takdirde müzikten Kardeşlerin ilgi alanlarına girmeleri konusunda bilgi alabilir ve ardından ya örtbas edebilir, yardıma ihtiyaç duyabilir ya da oyuncuya karşı alevlenebilir. Özel kalkanlar isyan koruması sağlar ve dışarı çıkarken vurulabilir. İyi bir muhafızın mermisi veya yakın dövüş saldırısı, evcil köpeğinizin saldırısı, ev tarafından itilmesi veya aksi takdirde sıçrama tahtasına atlamayı ihmal etmesi nedeniyle bir kişi bir ömür kaybetmiş gibi görünüyor. zipline ve toprağa takılıp kalabilirsiniz.

Gamble Bonanza Bros, internette Sega Genesis Mega Drive'ın sahibi olacak

Belirli bir anahtar kelimeyi girmenin yanı sıra, aksi halde terimlerin kesilmesine yol açabilecek birkaç adım vardır, aksi takdirde iyi bir SQL komutu, aksi takdirde hatalı biçimlendirilmiş araştırmadır. İnternet tarayıcınız için Thumb’a kesinlikle izin verildiği için sizi bulamayabiliriz. Bu video oyunu denemek için Adobe Flash gerektirir, kumar oynamak istiyorsanız lütfen kurun veya izin verin.

Bonanza Bros’un tadını çıkarın

Gümüş barların tamamını puanlayabilen birçok kişi için puana 10.100.000 öğe yerleştirilir. Yaklaşık üç teşvik aşaması var, ancak her biri farklı olabilir. Tüm görseller, çevrimiçi oyunlar ve diğer multimedya aslında ilgili kişilerin mülkiyetindedir ve siz uzmanların mülkiyetindedir. Video oyununun daha iyi görüntüsü ve bazı ortamları ve düşmanları içeren seslendirmesi, oyuncuların çok daha fazlasını geri istemesini sağlayacak coşkulu, sürükleyici ve eğlenceli bir deneyimi yönetmeyi mümkün kılıyor.

Video oyununun birkaç kahramanı var, Mobo ve siz Robo, bazı eşyaları çalmak için çeşitli mülklere izinsiz giren görevliler. Tüm grafiklerin ve diğer multimedyaların telif hakkı aslında belirli vatandaşlara ve kişilere aittir. İster tek başınıza oynayın, ister bir arkadaşınız olsun, « Bonanza Bros. » kesinlikle keyif dolu anlar yaşatacak bir casino oyunudur. Bir arkadaş kullanırken, katılımcıların birlikte çalışması gerekir, böylece dereceye göz atabilir ve toplayabildiğiniz kadar değer toplayabilirsiniz.